Fietsenhersteller Dilsini in Antwerpen geeft u advies over uw fiets

Dilsini FietsenherstellerFietsenhersteller Dilsini in Antwerpen geeft fietsadvies regio Antwerpen en u kunt er terecht voor de herstelling van alle mogelijke types van fietsen en van alle merken. Of het nu gaat over een mountainbike, racefiets, retro, stadsfiets of elektrische fiets, wij weten er zeker en vast raad mee.

Herstellingen

Wij verkopen dus geen fietsen maar naast herstellingen geven wij wel de nodige tips, advies en informatie gratis erbij. Dit is een bijberoep, dat ik samen met mijn vader uitoefen. Mijn vader heeft immers al meer dan 40 jaar
ervaring in de wereld van de fietsen.

Of het nu gaat over een kleine herstelling of een groter mankement, het vormt voor ons geen enkel probleem. Wij gebruiken enkel en alleen de beste onderdelen zodat u achteraf met een tevreden gevoel weer naar huis kan.

 

Ombouw naar elektrische fiets

Wij zijn ook nog een van de enigen die handgespaakte wielen zelf in elkaar kunnen steken. En wij kunnen uw gewone fiets ombouwen naar een volledig elektrische fiets. Het maakt niet uit welke fiets u heeft, wij zorgen voor een volledige ombouw.

Heeft u vaak last van bepaalde problemen als u op de fiets zit? Dan ligt dat misschien wel aan een verkeerde houding. Wij bekijken die houding en doen de nodige aanpassingen zodat u nergens nog last van zult hebben.

Wilt u graag wat meer informatie over onze diensten? Neem dan vandaag nog contact op met Dilsini uit Antwerpen.

Back to Top